Donderdag 10 September
Agora theater
in Lelystad

Voor de show in Agora Theater op 10 maart waren 83 kaarten verkocht. Nu mogen nog 30 mensen in de zaal. Onder hen een groep van 30 leerlingen van de Rietlanden, havo/vwo in Lelystad. We besluiten de Rietlanden de zaal te gunnen. Ze komen met 70 leerlingen tussen 12 en 15 jaar. Overig publiek wordt doorgeplaatst naar andere zalen/data. 

Shades 

Voor het eerst op het podium buiten Almere met een nieuw, voor Rap en Roer! geschreven stuk. Black lives matter en nadenken over racisme leeft duidelijk onder de leerlingen.

Thomas Gerla

Gerla is oud-stadsdichter van Lelystad en 26 jaar. Hij dicht over het nachtleven in de kroegen en maakt de leerlingen warm voor po√ęzie. Muzikaal arrangement van de band In't Veld.

Flevolandse theater vereniging JTL 

Mime. Over pesten met alle gevolgen vandien. Creep van Radiohead levert de woorden en de scene dwingt tot nadenken over je eigen gedrag. 

Vincent

Bracht de tijd tussen Rap en Roer in maart en september grotendeels in isolatie door. Laat zien hoe je positief blijft bij tegenslag in een scene geregisseerd door Niels en een rap met muzikaal arrangement van de band. 

contact

  In't Veld
www.intveld.net 
MC DRT
www.drt.nu
Stichting InnerCircle
www.innercircle.nl
Studio
Bunt Studio 
www.buntstudio.nl
Fotografie
Claudia Kamergorodski
www.watchthis.tv

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.

Onze Sponsoren

In Rap en Roer! zou niet mogelijk zijn zonder bijdragen van deze culturele fondsen. 
Stichting InnerCircle dankt ook alle sponsoren die liever anoniem wensen te blijven.