Donderdag 17 Oktober
Corrosia theater
in Almere Haven

In Theater Corrosia hebben de leerlingen en begeleiders van de Weekend Academie de voorstelling gezien in de middag. In de avond bekeken bezoekers uit Almere die al in maart een kaart gekocht hadden voor Agora Lelystad de voorstelling.

Setlist Corrosia middag voorstelling Rap 'n Roer

De ontvangst van de Weekend Academie is gedaan door Jasper. Hij heeft een artlab gegeven waarin de leerlingen hem mochten interviewen en ze samen met hem het thema voor zijn canvas bepaald hebben. In de zaal maakten de leerlingen met hun inbreng het Rap en Roer palet compleet. 

Shades 

Maakt van een ruige tijd in zijn leven nu zijn sterke kant door te schrijven en componeren: "Black lives matter" en "Gelukkig zijn is helemaal  niet zo vanzelfsprekend".

Daley

13 jaar. Danst totdat de vonken er vanaf spatten. Vertelt daarna wat hem inspireert en waarom hij anderen kan aanbevelen om je dromen gewoon uit te voeren.

Jasper

Jasper maakt deel uit van Rap en Roer Apeldoorn. Daar is de voorstelling verzet. Hij creëert voor en tijdens de voorstelling een prachtig kunstwerk in grafity. Het thema "Aap" is door een van de kinderen uit het publiek aangegeven!

Arezoo

Arezoo raakte in maart geinspireerd in de artlabs Almere en maake abstract werk voor Rap en Roer. Ze zit al maanden in quarantaine. Elke voorstelling besteedt Rap en Roer even aandacht aan haar, zodat ze niet vergeten wordt. 

Vincent

De man die in zijn thuisstad de hele eerste rij in tranen speelde en met moeite een verboden staande ovatie kon voorkomen. Als je buigt dan breek je niet: No broko. Alle steden speelde hij plat tot nu toe. Vincent is here to stay!! 

contact

  In't Veld
www.intveld.net 
MC DRT
www.drt.nu
Stichting InnerCircle
www.innercircle.nl
Studio
Bunt Studio 
www.buntstudio.nl
Fotografie
Claudia Kamergorodski
www.watchthis.tv

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.

Onze Sponsoren

In Rap en Roer! zou niet mogelijk zijn zonder bijdragen van deze culturele fondsen. 
Stichting InnerCircle dankt ook alle sponsoren die liever anoniem wensen te blijven.